relaxed your ears

Sunday, 28 February 2010

♥ 14 FEBRUARI 2010 ♥

I remember what you wore in the first day,you came into my life and thought “Hey,you know this could be something” because everything you do and words you say,you know that it all takes my breath away and now I’m left with nothing.
So maybe it’s true that I can’t live without you,and maybe two is better than one,there’s so much time to figure out the rest of my life,and you’ve already got me coming undone,and I’m thinking two is better than one :DD ♥

I remember every look upon u’r face the way you roll your eyes,the way you taste,to make it hard for breathing. When I close my eyes and drift away,I think of you and everything okay,I’m finally now believing. Now I love this date 14th of february 2010, it’s valentine’s day but you ‘shoot’ me hahahaha..and I take your love until my home,hahahah I’m happy on that day.thanks god,you give me a nice one boy

14th of february,oh it’s not just a valentine.it’s my daayyy..my favorite daayyyy. ♥
P**** (so secret sorry,but i'm happy :D) it’s a named of my cool one person :D..
He’s a nice one guy,kindly,and cool. But sometimes he’s a romantic too..haha I don’t know what to say but if I must tell you I REALLY HAPPY THAT I CAN MAKE HIM MINE :D. and I’m not believe he can show his love to meehh… wakakaka (lebay dikit).
Pupud is a present for my valentine’s day,I got him.hehe so he a special person in my life (for now). But a lots of girls like him too much,if I let all around the class,mostly all of class from 7a until 7g I just hear “P****,oh I like him,oh” “I loves him so much”, “p****,until you mine” oouhh.. they just saying like that.
SO I’M A LUCKY GIRL.HAHAHAHAHAHAH (evil laughing).thanks for god so much,because of you,I can gets himmm..tralalalalala..huah i'm proud :DD
I always knew you are the best,the coolest boy I know,so many times I wish you be the one for me.you’re who I’m thinking of,boy you are my runner up,and no matter what you’re always number one :DD.
Thanks god,thanks p****,thanks love,thanks valentine’s day.LOVE YOU ALLLLL….
-14th of February 2010-

Friday, 29 January 2010

KELAS TUJUH E

ASSALAMUALAIKUM,demi ALLAH gue kangen blogging udah berbulan-bulan ga ngurusin blog,dan emang gue niatnya gitu haha..tapi kali ini gak deh..

tanpa banyak cetcot gue mau langsung to the point ah. Topik gue kali ini sih enaknya..ngomongin kelas gua di SMP yaitu kelas 7-E>>7 ELIT (singkatan ekonomi sulit) tidak bercanda saja saya..

di 7E itu diketuai oleh seorang yang dingin,pendiem,kalem (diantara semua cowo di 7e), dan pendek haha (tapi pinter srok srok kroak kroak) namanya "RADYAN SAPUTRA RAMBANG" menurut gue sih dia emang potensial jadi ketua kelas haha dibanding sama yang lain,gak tau deh kenapa.. nih sekilah foto diri Radyan..

EH EH MAAF KESALAHAN TEKNIS! berhubung gue gak punya foto mukanya,yang gue punya foto *pantatnya* wadooohhh.. yaudah deh saya tampilkan,nih..
haha itu dia sekilas pemandangan *bagian belakang* radyan, semoga anda bisa memprediksi sendiri bentuk wajahnya..
(ps buat radyan: sooo sooo BIG SORRY ya Mr. bos)

Lalu,7e di wakili oleh haha *tidak usah dijelaskan* karena yang jadi wakilnya juga yang menulis blog,and i don't wanna spread a disgrace to the public course.. so, gue tampilin wajah seorang wakil 7e saja ya.. check it out,
yap..itu dia,sudah terlihat dan kita lannjut to the next topic..

7e memiliki dua sekretaris yaitu "ANGGRAINI" dan "DELLA FARADYLLA" bagi gue mereka jadi sekretaris gara-gara in fact emang tulisannya bagus,rapi,dan sophisticated (berlebihan dan lebay abis). bagi gue kalo Anggraini itu anaknya,lumayan pinter,cepet ambekkan dikit (hihi sorry), dan "LEBIH BERANI" bergaul dengan lelaki (ga tau deh yang ini harus sorry atau enggak). Kalo Della anaknya ya pasti pinter, gokil, tapi dia rada suka menyolot (sok sopan dah menyolot haha) sedikit.. hihihi creepy,tapi maaf fotonya tidak bisa saya tampilkan karena rada gak rapi di blognya..maaf sekali ya..

Lanjut, 7e juga memiliki dua bendahara yaitu "RIZKY RAMADHIYA" dan "ULFA OKTAVIANI" hehe they both also got an almostly beauty woman in my class lohh..haha many boys wait for them,wew >_< dan kerjaan mereka juga enak ngitungin duit,tapi repot juga sih ngitungin duit ga enak enak banget (terus kenapa coba al?). tapi kan berhubungan dengan duit..hazhaz..
dan ini dia foto merekaaaaa...

how? cantik kan? emaaannnggg >_<

Lanjut, nah kayaknya itu deh pengurus-pengurus 7e. nah kalo masalah seksi-seksi 7e kayaknya ga mungkin saya tampilkan satu-satu seperti diatas,jadi lebih singkat saja ya seperti ini:
1. Seksi kebersihan:
-Noviyana puspitanigtiyasari (oi)
-Safira ifriani (fira)
2. Seksi keamanan:
-Mohammad Billy Arilda (Billay)
-Anand Fiqrinsyah (Bokap)
3. Seksi upacara:
-Dhiya Azizah Tsania (sanny)
-Ramadhan Adhi Chandra (Adon)
(PRIKITIW DAH SEKSI UPACARANYA)

kayaknya itu dah pengurus-pengurusnya.. kalo muridnya berarti masih sisa 27 hehe ya begitulah yang 27 juga termasuk bagian dari kami 7e.. dan saya ingin menampilkan lah sedikit memori di 7e,check it out..
ANGGA,BABA ALI, (julki kepotong)
ALIYA LOVE 7e
baba ali,julki,anand
ALIYA KIKA LOVE 7e

hmm..kayaknya segitu saja deh topik saya kali ini dan perasaan saya terhadap 7e sih kali ini emang lagi rada kesel,cuma gue yakin bisa ngilangin itu semua. love and hug aja deh buat 7e, semoga gak ada anak yang ngebetein lagi dan bergaul sama semua orang.thanks

Sunday, 25 October 2009

LEGS SHOE>LOVE THIS

hey see this i wanna posting someting that can make you confused,mm i think it's so cool and i love this one!see and see..

legs shoe>so <3>
don't be fool by your eyes!it is a shoe!no legs!sooo cuteeee <3



~thanks~

Saturday, 24 October 2009

JUST FOR PHOTOS SESSION

okay gays,i just wanna posting some of my photos,and between is my favourite! see..

see this,me and shofi syahira

when I graduated from primary school!

at aquarius music store,Bandung

holding hands, i love this pic.


when primary school,shoot at Bhakti


like this part,i take this picture at the clothing store in Bandung


I do not understand what this mean

hotel slippers and favorite pictures


because of nuances

I do not know why must to cover up

ALWAYS MORNING WAKE(JUST FOR ONLINE)>> IMPACT STRANGE FOR ME

Haloh semua,aduh biar mata masih ngantuk tapi kita posting-posting aja.huaaahh oh iya!lo lo semua tau gak???ini tuh baru jam 4 pagi!dan gw udah melakukan aktifitas gw ber-internet ria kayak manusia NOKTURNAL.aduh gw jadi kebiasaan begini deh,ketagihan online.buruk juga sih kebiasaan gw ini,gak bagus buat mata gue(menyadari tapi terus melakukan)hahah iya iya.besok besok gw akan mengurangi jatah online gua(gak janji).

jadi gini,gw cuma akan memberitahukan kalian dampak buruk kalo suka online ampe malem ataupun pagi-pagi udah online.tapi ini sesuai pengalaman saya saja ya..
jadi gini,gw tadi baru sih blogging blogging sambil fesbuk-an baruu aja tapi itu menurut gw,tapi tanpa gw sadari udah 1 jam gw online sambil blogging!OMIGOSH!nah itu tuh dampak buruk pertama,BISA LUPA WAKTU.ckckckck

nah,abis itu tadi pas gw lagi fesbuk-an gw lagi asyik-asyiknya tuh chatting sama bule ausie tuh bule bilang "sorry I have to offline, because I had to leave school" sialann,iya gua tau kalo disini malem disono udah siang jadi makanya chatting ama bule malem-malem kaga enak dah,pasti banyak urusan.benci sumpah gua.nah itu dampak buruk kedua,GAK NYANTAI ONLINE SAMA BULE,KARENA MEREKA UDAH MULAI BERAKTIFITAS.

husaaaaaaaaaaa,nah terus sempet waktu itu gw lagi online plurk,eh tau-tau gw ditinggal sendiri!yang laen udah pada off gua aja manteng sendiri di plurk itu.sebel sebel sebel.iya gua tau itu jadwal mereka tidur,yah jadi dampak buruk yang kali ini bisa dimaklumi lahh..

dan yang terakhir ini dampak buruk yang sudah biasa terjadi,yaitu BANGUN TELAT!iyalah,pasti gua jadi males bangun pagi-paginya dan ngantuk kodrat kadrit parah!itu deh gitu kalo sering ol ampe malem.

yah mungkin segitu doang kali yak yang bisa gue tulis sekarang.gue udah gak ada ide lagi sih,hahay selain itu gue gak mau mengganggu aktifitas fesbuk-an gue.jadi postingan pagi-pagi buta ini cukup ya,bye.
~orang nokturnal~

Wednesday, 21 October 2009

JUSTIN SHOWING HIM.awiee sooo

look at this, I'M VERY, VERY LOVING THIS, justin really cool when I'm in shoot like this, awwiee
but, wait wait, there is one obstacle OH MY GOD! why he was bald here? but it does not matter he's still cute
.AAWIEE THIS.important,look at this video, however the results you can assess.but my assess is,I LOVE YOU MORE NOW!



how? how? good or not?. but why in this video justin looks like a little kid huh? anything lest it's not video? oh no! but this seems videonya.ya already, thanks to you who have seen this video, leave comment
bye,
~justin adddicted!~

SOMEONE WHO CAN MAKE ME AWARE OF EVERYTHING- AND THIS IS WHAT HE ALWAYS SAID

everytime i close my eyes
and say my prayer at night
i thank god each day for your love
that gives me wings to fly up high
to reach my dream aim for the sky
you always said

your head up high
smile on your face and wish
that you will always be loved
the stars will lead you every step you take
dont you ever be afraid
believe in you
and ill be there to guide you wherever you may go

thank you for you love forever
when im down and te thigs go wrong
the world againts me too
i close my eyes and think of you
and knew waht you would say now

your head up high
smile on your face and wish that you will always be loved
the star will lead you every step you take
dont you ever be afraid
believe in you
and ill be there to guide you wherever you may go away
giving me my wings to fly high

now I know, how important the meaning of love in life.but I really misjudged him, I thought he was not good, but it turned out I was just blinded by outward appearance alone.
You have taught me the meaning of everything, the meaning of life, human meaning, meaning of love, and all you have been meaning,
but why all this time I was considered by a variety of reasons? I can not set my life at one option right now, but with you I'll learn to set my choice now.

thanks life,thanks god,thanks to you

AMIGO MIGO BANNER

Click Photobucket Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com! Create your own banner at mybannermaker.com!
Velta's Banner Photobucket
Coretan Jaiman
Photobucket create animated gif .photobucket.com/albums/zz301/apadeh/?action=view¤t=anigif-2.gif" target="_blank">Photobucket create animated gif
Photobucket click here! banner pikapika "/> Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com! Photobucket
 

Blog Template by YummyLolly.com